onsdag 5. august 2009

Fugl og frukt

Frøken Plomme og Herr Stjert gjør nye ting. Ting det ikke er så lett for andre å forstå, men som de selv forstår veldig godt. Herr Stjert skal nemlig flytte. Jepp! Frøken Plomme forblir frøken, og Herr Stjert bruker sin stjert og sine vinger. Og morsomt nok ser de jo at navnene deres forklarer noe av det.. Herr Stjert er ment til å fly, mens Frøken Plomme modner best på et tre med røtter.

Men...men.., sier noen. Jammen..jammen, vi skjønner ikke. Er dere uvenner?
Nei, svarer Stjert, og nei svarer Plomme. Tvert imot! Langt ifra! Alldeles ikke. Vi er gode venner. Vi er bedre venner. Vi er bestevenner faktisk. (!) For Plomme vil ikke tvinge Stjert til å være frukt, og Stjert vil ikke tvinge Plomme til å være fugl. Men venner er de gjerne. Umulig å være noe annet. :^)

5 kommentarer:

Herr Stjert sa...

Umuleg å vere noko anna. Rett og slett umuleg. Og det er fint å ha ein kjempegod bestevenn på vegen vidare.

Mimselimsen sa...

Klump i halsen...Men likevel, lykke på reisen, lykke på gården! Og klem fra meg.

Elin Osa Søreng sa...

Det er så godt at man repekterer hverandre nok til å la frukt være frukt, og fugl være fugl. Uansett er det sikkert rart å gå hver deres vei i tida fremover. Lykke til på begge veier :o)

Frøken Plomme sa...

Takk kjære Mimselimsen og Elin! ♥ Både Stjert og jeg gleder oss til det som kommer! Vi tror på at det ikke går an å miste noe, - ingenting tapes, det bare forandres. Men joda, jeg holder da på hatten innimellom. Forandring er ikke alltid behagelig.. Men takk for gode venner!! :^D Det varmer veldig godt! (kommer sikker noen deppe-tegninger etterhvert skal dere se, men så lenge munnvikene smiler, smiler jeg også. ;^)

Mimselimsen sa...

Modige, er dere! Modige som ser muligheter og nye begynnelser i en avslutning.
Du holder på hatten, Plommemor, jeg tar den av:-)