onsdag 10. juni 2009

I ♥ Greenforrest

Her jeg bor, er det litt som Amerika. Ja, faktisk! Her kommer nemlig ingenting i extra small. Skogen er svær og markblomstene er så og si overalt! Ikke noe sånt hist-og-her-konsept, nei. En liten fiol pr halvmeter lissom? Niet! Her er det en liten fiol pr centimeter!

For på Grenskogen pøser naturen på! Alt som er i lommene ut på bordet med en gang! Ittno å spara på! Bånn gass, hold på sveisen! Her går det ikke i hekto og en-liten-persilledusk-på-toppen. No, sir! Her er det en
busk persille på toppen, og enger så stappanes fulle av markblomster at det ikke går an å sette foten ned. Tepper av markjordbærknopper, tapeter av løv og vegg-til-vegg med smørblomster. Oh, Yes! (Og om ikke det var nok, lukter det honning langs veien! Skjønner eller??)

God Bless!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

og tenk deg å legge deg ned i alt dette - se opp på himmelen og skyene, kjenne at stråene og markblomstene kiler og dufter- og at det er tidlig juni og mye mer skal komme..... . Det er håp for Amerika!

Pettern sa...

Jeg har akkurat sjekket været for søndagen, og det ligger ann til sol og passe varmt :D Og når jeg i tillegg ligger(ja, ligger^^) her og leser disse herlige oppdateringene, er det jaggu vanskelig å ikke glede seg til å reise inn i skogen!

Gratulerer med flott blogg :D

Frøken Plomme sa...

TAKK kjære kjære Petterknåpf!! :^D